"It's All Here": new album coming May 25 2018!


Na "Don’t Look Back" (2014) en "For The Road" (2016) komt Jim Cain met het nieuwe album "It’s All Here". In onzekere tijden focust de muziek op de hoop die we kunnen putten uit de kleine dingen rondom ons... En ook al verliezen we wie of wat ons dierbaar is, wat kunnen we anders doen? Don’t you fear, because darling, it’s all here…

Met gastmuzikanten als Kobe Ardui (Jakobistan) op klarinet, Elisa De Pauw(Plain Vanilla) op elektrische gitaar, Erika Severyns (backing vocals) en niemand minder dan Luiz Márquez op saxofoon staat deze nieuwe verzameling songs garant voor een geheel nieuwe en frisse sound... Check een stukje van de titeltrack in de announcement video hieronder!

***************

De nieuwe cd wordt voorgesteld op 25 mei 2018 in het Buurthuis Prinsenhof, Zilverhof 34 te Gent met special guests. Gratis inkom, maar reserveren van plaatsen (en/of CD) via contactjimcain@gmail.com is vereist (plaatsen zijn beperkt)! https://www.facebook.com/events/153357528663272/

PRE-ORDER/RESERVEREN RELEASE: Je kan het album (€10) bestellen via e-mail met vermelding van ofwel ophalen (o.a. op 25 mei) in Gent ofwel verzending (+€2,5). Info i.v.m. overschrijving via e-mail! Ook een plaatsje voor 25/05 dient gereserveerd te worden!

****************

Bedankt aan de ontelbare mensen die dit album hebben geïnspireerd en verbeterd, zoals Fernant Zeste, Ponch Oman, Daithi Rua, Lies Demeyer… Bedankt aan de mensen die Jim na vijf jaar nog altijd volgen en steunen… these are your songs as much as they’re mine. Stay tuned the coming months for singles, show announcements, artwork and more!

Tracklist: 1. For Terry 2. All That Is Ever Lost 3. Passing Through 4. What Else Can We Do 5. Arcade At Night 6. South Country Girl 7. Tomorrow’s Time 8. It’s All Here 9. Your Great Return

Mix: Michiel Vaernewyck / Poncho is not amused Ponch Oman Mastering: Ponch Oman Artwork: Elvira PF Bricks and Wings

Links: http://vi.be/jimcain http://soundcloud.com/jimcain


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square