top of page
Jim Cain / In the Mood for Latem - Latem on Stage
Jim Cain / In the Mood for Latem - Latem on Stage

vr 24 aug

|

Latem dorp. Parking

Jim Cain / In the Mood for Latem - Latem on Stage

Jim Cain samen met Jill Shaw, Coco Descalides en vele muzikanten op Latem kermis... Klik op meer info voor het Facebookevenement!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

24 aug 2018, 20:00

Latem dorp. Parking, Mortelputstraat 8/40, 9830 Sint-Martens-Latem, België

Over het evenement

In the MooD for Latem staat op Latem kermis op vrijdagavond speciaal in een unieke Latemse samenstelling. The MooD speelt een unplugged XXL versie. Daarvoor gevoelig versterkt met rasechte toptalenten uit Latem zelf.

Houdt u van sfeer en akoestische klanken? Dan komt u best naar de boorden van de Leie achter het Gemeentehuis op 24/8. Het wordt genieten van klanken die een feest écht laten leven. Een romantische stem, de tonen van Flamenco gitaar, zwetende ritmes, en een tapijt van klanken die de feestvierders gelukkig maakt..

Via een unplugged setting brengen deze musici de kracht van het lied naar boven. Een akoestische instrumentarium, gitaren, piano, cajon, een rauwe en een zoete stem, kortom ze geven dat puur en onversneden gevoel aan muziek. Ontroerend, meeslepend, opwindend en herkenbaar.

Voor deze unieke gelegenheid krijgt u de Unplugged XXL versie. Rasechte latemnaars vervolledigen het podium. Het ritme van de Mood wordt al gedicteerd door Latemnaar en “curator” van deze avond Martijn Bal, maar voor de Latem Kermis 2018 brengen we alle generaties uit het Latemse “on stage”.

Meer info: https://www.facebook.com/events/256899348408629/

Deel dit evenement

bottom of page